zaterdag 25 augustus 2018

Niet alleen voor een ieder die mee liep maar ook voor de mensen die ons voorbij zagen komen was dit een onvergetelijke dag! Wat een indrukwekkend gezicht en geluid, zo veel mensen bij elkaar die allemaal om hetzelfde riepen "What do we want? Animal liberation! When do we want it? Now!"

De dankbaarheid en blijdschap die wij voelen over hoeveel van jullie zijn gekomen, en de positieve borden, banners en shirts die jullie droegen, valt niet in woorden uit te drukken. Natuurlijk zijn er vele manieren om je te laten zien en horen, en is er niet 1 juiste manier. Wel zijn wij heel trots dat wij hebben kunnen laten zien dat het beeld van de boze vegan en de extreme dierenfanaat niet het enige beeld is. Vanzelfsprekend zijn wij ontzettend boos vanwege het enorme lijden en onrecht dat de dieren om ons heen elke dag moeten doorstaan. En wij zijn absoluut bloed fanatiek in onze liefde voor dieren en de wil deze in vrijheid te zien leven. Natuurlijk is het goed mensen te confronteren en ze de realiteit te laten zien, de realiteit waarvoor ze zo hun best doen deze niet te hoeven erkennen. Maar deze beweging draait in de kern om compassie en liefde voor de dieren, wereld en mensen om ons heen en dat hebben wij op deze dag laten horen en zien. 

Wij denken dat het voor de eerste keer een enorm succes is geweest en dat het volgend jaar nog groter, beter en mooier kan worden. Wij hopen een ieder van jullie plus aanhang weer te zien.

Foto's van Madeleine Sterk