Dit is een hele grote stroming en toch maak jij het verschil! Vaak denken mensen 'ik ben maar één persoon' maar het komt door een ieder die dit denkt die wel actie onderneemt, dat wij nu met zo velen zijn en niet langer slechts één. Dus kom ook in actie!


Spread the Word

Je kan je familie en vrienden vertellen van onze march. Je kan onze website, Facebook, Instagram of Twitter pagina's volgen en delen. Je kan flyers en posters uitdelen. En je kan nog veel meer doen om de march te helpen promoten.

Ik Wil Graag Promoten →

 

doe mee met een actie

Er zijn allerlei acties waar je aan mee kan doen. Ondertussen hebben we in Nederland (en ook Belgie) acties van Earthlings, The Save Movement, Anonymous for the Voiceless, Bite Back, Burning Souls en vele anderen. Welke past bij jou?

Welke Actie Past Bij Mij? →

 

DONEREN

Jouw donatie zorgt ervoor dat wij deze march zo goed mogelijk kunnen organiseren. Dat we vergunning en organisatorische aspecten betaald worden. En dat we met banners, borden en vlaggen de straat op kunnen gaan.

Ik Wil Graag Doneren →

 

fundraising

Als je geld wil ophalen voor de march op een grote schaal dan kan je iets opzetten of organiseren waarvoor je aan mensen geld kan vragen. Dit kan een workshop of cursus zijn, het ontwerpen van een product of bijvoorbeeld het leveren van een dienst. 

Ik Wil Graag Fundraisen →

As an activist you’re never alone, For you are the voice for many others.
And in this battle we stand side by side, For we are Sisters, for we are Brothers!
— Piet za a.k.a. Spark of Hope