Screenshot 2019-08-28 at 18.12.45.png

HET PAROOL & Het PAROOL, PLUS

Het eerste artikel is korter en inhoudelijk niet helemaal juist. Het tweede artikel was eerst geplaatst als een artikel voor betalende lezers maar is nu openbaar. Daar zijn wij blij mee want inhoudelijk is dit artikel uitgebreider en beter. Deze artikelen zijn ook op AD geplaatst. Helaas hebben ze ons als organisatie geen vragen gesteld.

 
Screenshot 2019-08-28 at 17.49.36.png
 

AT5

Ze hebben gefilmd waarbij 1 van de sprekers, Cilla Zwarts, onder andere uitlegt waarom deze march nodig is. Er staat ook een klein stukje begeleidende tekst bij. Inhoudelijk is het prima maar we zouden het volgend jaar graag uitgebreider zien.

 
Screen Shot 2018-08-31 at 18.47.40.png

FUNX

De donderdag voor de march hebben wij het op de radio bij FunX gehad over waarom wij de march organiseren en wat wij ermee hopen te bereiken. 

 

NOS

De titel en begeleidende foto is niet hoe wij het zelf graag gezien hadden maar inhoudelijk zijn wij wel tevreden over de quotes die gebruikt zijn en denken wij dat de boodschap van de march duidelijk over is gekomen. 

 
Screen Shot 2018-09-02 at 19.36.16.png

AT5

Al heeft niemand van AT5 gereageerd op onze verzoeken aanwezig te zijn en verslag te doen van deze dag, ze hebben wel wat informatie van Facebook gehaald en dit gebruikt er alsnog een klein artikel over te schrijven. Natuurlijk zijn wie hier blij mee maar we hadden graag persoonlijk met iemand gesproken. Ook hier werd iets uit verband gehaald namelijk dat dierlijke producten verboden waren. Dit was niet het geval, wel hebben wij mensen vriendelijk verzocht hier bij stil te staan en aangegeven dat leer, vlees, zuivel of iets anders van dierlijke afkomst eigenlijk geen plek heeft bij een march voor dierenrechten.