Wij hebben voor deze eerste march op de steun mogen rekenen van hele lieve en bijzondere mensen!


Sprekers

Piet Za a.k.a Spark of Hope die de march is gestart met het gedicht 'The Face of an Activist' speciaal voor alle mensen die mee liepen. En bij aankomst op Museumplein de toespraken van start liet gaan met een gedicht voor de dieren 'Our Shared World'. (EN)

Susan Hartland van Animal Rights NL met een duidelijke toespraak over waarom dieren rechten horen te hebben en wat dit precies inhoudt. (EN)

Emile Dingemans van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme over Speciesisme. Wat is het, hoe herken je het en belangrijkst van alles hoe zorg je dat het stopt. (NL)

Dana van VeggieSquad over hoe zo op jonge leeftijd al bewust is van waarom vegan de juiste levensstijl is en hoe simpel en vanzelfsprekend de keus daarvoor eigenlijk is. (NL)

Boga Barbosa met een showcase van Zolarsem Dance Generation en een gepassioneerde toespraak over hoe belangrijk het is het goede voorbeeld te geven en dat de toekomst bij de jeugd ligt.(EN)

Margarit Gerrits van de Nobele Hoeve met een ontroerend verhaal over Little Angel, hoe vegan zijn niet genoeg was en dat ze daarom de stichting is gestart die getraumatiseerde, verwaarloosde, en van de slacht geredde dieren opvangt. En daarmee mensen helpt de connectie te maken. (NL)

Esther Ouwehand van Partij voor de Dieren sprak over het belang op te staan en je uit te spreken, je hart te volgen ook al betekent dit soms dat je op onbegrip kan rekenen, dat mensen je uitlachen, en dat sommige zelfs boos of agressief worden. Maar door dit te doen kies je er voor om aan de juiste kant van de geschiedenis te staan. (NL)


SAMENWERKEN?

Als je denkt dat wij samen sterker staan stuur ons dan vooral een bericht :)

Naam *
Naam
http://